Bg

Uw notaris

 

Welkom bij Notariskantoor mr. D. Westinga te Hoogeveen

Ons kantoor is van oudsher gevestigd in Hoogeveen en heeft in Hoogeveen, en in directe omgeving daarvan, haar primaire werkgebied. Wij bedienen vanuit dit kantoor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Mede als gevolg van de samenwerking met Tijdhof Daverschot & De Jong Posthumus Notarissen te Assen, een groot allround notariskantoor gevestigd in Assen, mogen wij echter ondertussen heel (Noord-) Nederland tot ons werkgebied rekenen.

Met een gezamenlijk team van circa 20 mensen staan wij graag voor u klaar!

Onze kantoren vinden hun kracht in de bundeling van enerzijds een brede algemene praktijk en anderzijds in een zeer gedegen kennis en ervaring met betrekking tot de meer gespecialiseerde (commerciële) notariële praktijk. Zowel de particuliere klant als de zakelijke klant is bij ons aan het goede adres!

Gaandeweg verschuift het notariële werk van het enkel vastleggen en uitvoeren van overeenkomsten naar een meer creatieve rol, als adviserende en managende notaris. Met veelal de notariële akte als sluitstuk van het gehele (advies)traject. Dát is waar onze passie ligt.

Wij helpen u graag, snel en vriendelijk. Ook voor een vrijblijvende offerte of een second opinion.